2010-11-03 16:29:43• hírek • Szatmár.ro

Megnyílt a Netmusic zenebolt

November 3-tól a már megszokott minőséggel és óriási kínálattal várja a hangszerek szerelmeseit a Netmusic zenebolt, a szatmárnémeti Dana Komplexum I. emeletén.

November 3-tól a Netmusic hangszerbolt tágas bemutatóterme minőségi hangszerek és kiegészítők széles választékával várja Szatmárnémeti és vonzáskörzetének zenekedvelő lakosságát. a hangszerek között  a tanulótól a professzionális szintig minden megtalálható. A bolt olyan márkákat kínál, mint a Dynacord, Electrovoice, Yamaha, Shure, Roland, Boss és még sorolhatnánk.

Itt mindenki megtalálja a számára megfelelő hangszert és hangszer kiegészítőt. Komoly választékot nyújtanak gitárokból és a hozzátartozó kiegészítőkből: elektromos, elektro-akusztikus, akusztikus és klasszikus minőségi gitárokból válogathatnak az érdeklődők.




Gitárokon kívül fúvóshangszerek - trombita, szaxofon, klarinét - széles spektruma is megtalálható, és a bolt többféle ütőshangszert, dobfelszerelést  és ehhez tartozó kiegészítőt kínál. Különböző színben és méretben forgalmaznak harmonikát, valamint különféle billentyűs hangszereket, mint például szintetizátorokat és digitális zongorát.  Kínálatukban továbbá megtalálhatóak a különböző hangtechnikai és stúdió eszközök is: erősítők, keverő erősítők, DJ felszerelések, húrok, hangolók, mikrofonok, és hangszerállványok.

Az új bemutatóteremben kéthetente zenés előadásokra is sor kerül. Látogasson el Ön is a Netmusicba, Szatmár megye legnagyobb hangszerboltjába.





Netmusic.ro - az Independentei sugárúton, a Dana Komplex I. emeletén.


Képgaléria:


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: